自分のプロフィールを作成
共著者
- Kiana PourmohammadiAssociate professor, Fasa university確認したメール アドレス: fasau.ac.ir
- Seyed Mohammad Bagher HashemiAssociate Professor of Department of Food Science and Technology, College of Agriculture, Fasa確認したメール アドレス: fasau.ac.ir
- Luisa TorriFull Professor, Sensory & Consumer Science, University of Gastronomic Sciences確認したメール アドレス: unisg.it
- Mohsen RadiProfessor of Food Science and Technology, Azad University of Yasooj確認したメール アドレス: iauyasooj.ac.ir
- mahsa majzoobiRMIT University確認したメール アドレス: rmit.edu.au
- Reza RoohiAssociate Professor, Department Of Mechanical Engineering, College of Engineering, Fasa University確認したメール アドレス: fasau.ac.ir
- Mahmood NaseriDepartment of Natural Resources and Environment(Group of Fisheries), School of Agriculture, Shiraz確認したメール アドレス: shirazu.ac.ir
- marzieh moosavi-nasabProfessor of Food Science and Technology確認したメール アドレス: mail.mcgill.ca
- Prof Asgar FarahnakyProfessor in Food Tech&Innovation / Program Manager RMIT Uni確認したメール アドレス: rmit.edu.au
- Mohammad Javad AmiriAssoc. Prof. of Water Engineering, Fasa University; Associate Editor of AQUA確認したメール アドレス: fasau.ac.ir
- MEHRDAD NIAKOUSARIPROFESSOR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY確認したメール アドレス: SHIRAZU.AC.IR
- Mohsen BarzegarProfessor of Food Science and Technology確認したメール アドレス: modares.ac.ir
- javad tavakoliAssociate Professor, Jahrom University確認したメール アドレス: jahromu.ac.ir
- Mohamed KoubaaEcole Supérieure de Chimie Organique et Minérale確認したメール アドレス: escom.fr
- Krystian Marszałekassociate professor確認したメール アドレス: ibprs.pl
- Sedigheh BabaeiAssociate Prof. Dept of Natural Resources and Environmental engineering, Shiraz University確認したメール アドレス: shirazu.ac.ir